Friday, September 20, 2013

BiLa TiBa HaRi JuBaH SaYa....

.:: assalamualaikum ::.

Yeeehaaa!!!!! stelah berbulan2 mendiamkan diri taaraa dora dtg lagi hehehehe...hahhaha disebabkan kebuntuaan idea dan kemalasana yg bergunung-ganang maka blog yg sepi ini terus sepi dan sepi kih2...ok skrang ni bru free sikit yela memandang kn ak skang mnjadi penghuni rumah yg tetap maka masa yg ade tu dripada dibazirkan begitu shaja maka bgus jgak jari jemari tgn ni menenkan utk mngupdate blog ni...

12 September 2013, wah tarikh keramat sbb ak dh bergelar alumni UPSI....KONVO!!!!!!!!!! hari jubah sewa dari UPSI wehhh.....wah tahniah utk diri sendiri dan rakan2 seangkatan yg lain...bkn main kepalang lagi suka sbb dh gradd....yehhaaa anak mak ngan ayah ni dh besar dh skrang blh keje dh kn heyah..heyah...ok jom tgok gmborrr~~~~


kami dh konvo....
rezeki dpt konvo hari yg sama dgn maksu..
cuma beza maksu master, ak ijazah je yg mampu :p


Photo: Konvo Upsi
mereka sgalanye...
tma kaseh mak ngan ayah :)
ambek gmabr waktu panas terik maka mata sepet mcm anak cina hehe


Photo: Big Family
Insyaallah akan menjadi keluarga yg besar suatu ari nati, amin~~
gambar ramai2 nk bgi lgi meriah....


Tangkap gambar smpai pengsan hehe...



bergambar lagi...
ni je aktiviti yg sgt best bila pakai jubah sewa dari upsi ni..
huhuhu


Photo: krek2...
ajak family pak alip beramah mesra dgn mak2 sedara kite..
tma kaseh maklong dan cik sbb bagi bunga cantek...
terharu dpt bunga banyak masa pakai jubah sewa ni hehehehe


Photo: KONVOKESYEN UPSI 15 "Roslan Family"
tak dilupakan keluarga pak alip...
cograt awak hehehe...
tma kaseh atas layanan baik, mesra, ramah family pak alip yer...
tma kaseh jgak untuk baju konvo :)


ok tu je gambar yg boleh ditatap...ni pon ambek dari facebook jer...tma kaseh tkang tangkap gambar hehehe...jumpa lgi kawan2 skalian.....ampun dan maaf jgak buat kawan2 upsi 90/10...ade yg smpat jumpe ade yg x smpat jumpe...ade rezeki jumpe lagi, amin~~~~~


2 comments:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete