Monday, December 6, 2010

HulurkaN taNgan, MeriAhkaN sUasaNa


pejam celik, pejam celik dh cuti..
exam pon dgn jayanye telah ditamatkan pada 4 disember 2010
kejap je, ok skang bkn nk cite pasal cuti
tpi nk cite pasal pnglibatan sya dlam menjayakan kenduri khta
m Al-quran dgn berkhatan anakanda maksu pda 5 disember 2010..
majlis tu alhmdullilah berjalan dgn lancar dan m
eriah

ok bertolak ke umah maksu kul 10.55 pagi dan tiba di Klang kul 2.30 ptg dgn menaiki komuter
smpai je kat umah maksu, sume nye sibuk prepare tuk kenduri tu
first keje yg ak kna wat
agak mencabr yer..
(nampak x)
ak kna gubah bunga bkn bunga plastik tpi bunga idop
bgi yg ade tgn kreatif senang la
ak ni tgn keras mne redah la wat
wat smpai 5 jambngan plak tu
hehe finally jadi gak.
..

tpi mlm tu best sbb dpt naek plamin tu utk teman a
nk maksu baca Al-quran....
wah bngga la org ramai ambik gmbar
hahahaha~~
pastu trus kuar tlng2 ape yg ptot kt luar tu..smbil tngk
ap gambar ngan adik yg sporting giler..cikgu 2 zaman ak mengajar ri tu..mcm2 la
tmbh2 kmera kat tgn maka ak snap je gmbr sape2
tpi ni sikit je..nk tgk ag bnyk tgk kt faceboo
k sya yer..

...this is aiman..




ni adik bdak yg kna sunat tu
malu2 ckit dy ni tpi dy ensem..



bersama adik2 yg best aida(my counsin), aina, azieka, adi, meerol n azam..
oppss yg tgh tu bkn adik ag eh tpi maksu yg giler sporting
~hehe~

with kak kasma yg friendly



ape2 pon mmg best, cuti2 cmni dpt jalan umah adik bradik
mmg la best kn..
so jgn jelez melez yer...

Saturday, December 4, 2010

...CoRnETto LoVe LaGii....

ari ni tepat jam 3.30 petang bertempat di SITC..ak berjaya menamtkan
paper terakhir utk exam kali ni dan seterusnya menamatkan zaman sem 3 kat cni
ase lega sesgt...hehehe

so lpas exam tu ape ag menghabiskan masa di pasar malam la bersama si dia
hehehehe
kitorg keje jaln je kn..hehehe
sbb dy kata nk bgi saya kurus....

hahahaha
lpas beli barang awk..
awk ajak saya makn CORNETTO LOVE kn
awk pilih CORNETTO ROYALE BLACKFOREST FLIRT
saya plak pilih CORNETTO ROYALE CHOCOLUV
tpi paling saya x leh lupe awak suh saya simpan pmbalut aiskrim tu kn..
(sje kan nk kena kn saya)

Tpi x pe.. walaupun x simpan pembalut tu tpi saya simpan pnutup kertas aiskrim 2
t saya framekn ye dn simpan kn (sweet)
hahahahaha...
ape2 pon sya hepy kuar ngan awak walaupon awk suka sakat sgt
dgn katak la, anjing la, ank sape ntah kat jalan 2
tpi sya xkesah jnji awak hepy..sya pon hepy...
esok saya nk balik..awak jga diri baik2 yer...
hehehe....
ingt CORNETTO LOVE, ingat SAYA ye...

Tag!!!

firstly, thanks kp cik nisa yg comel sbb tag kn kp shye..
huhuhuhu~
oleh itu, shaye akan jwab dgn sejujur dn seiklas ati shaye yg pnuh dgn kata2.
(wah!!! puitis gitu)

1) Apakah benda yang paling penting dalam hidup korang
Jawapan dyladila: sya rasa sume bnda yg saya ade adalah pnting..kn..kn
(nampak x)

2) Beli terakhir yg korang beli guna duit korang
ape yerk..jap nk pikir..sbbkan sya baru balik dri pasar malam, so mkanan la..
sbb sya suke makan..termasuk la awak kn (jgn x ngaku plak)...

3) Dimanakah korang akan lansungkan perkahwinan korang dan apakah temanya?
sya nk langsung kn perkahwinan saya di rumah sya dan rumah dye (suami saya)
wah skema nk mampos jawapan
temanya: x pikir lagi..hahahaha~

4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?
pergi ke perigi bawa jala.
ehem2..sudah tntu la..

5) Berapa lamakah korang akan mencintai kekasih korang?
hehe slagi saya sayangkn dye dan
dia syangkan saya
( seumur hidup)

6) dimanakah korang akan berjumpa kekasih korang?
sudah tentu la di bumi..
sya dan dye orang bumi
btol x syg???

7) Novel/buku/majalah terakhir dibeli??
saya x suke beli novel...
last beli buku..buku memo pad
sbb nk tulis nota utk dibaca soalan yg masuk exam..
(malas tahap gaban kan)

8) Apakah nama penuh korang??
urmm.. nama pilihan ayahanda dan bonda ialah Syuhaidah Adilah

9) Antara mak dan ayah yang mana korang lebih mesra?
mesti la bonda dan ayahanda..sya kan ank mereka
(nampak x)

10) Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dlaam hidup korang?
semua orng saya nk jumpe..sya kn mesra alam a.k.a friendly...

11) Adakah korang basuh baju korang sendiri..
of cozz la..i kan rajen orangnye
(gewdik je lebih)

12) Dimanakah tempat yang betul2 korang nk pergi?
bnyak tempat nk g...

13) Pilih satu, peluk atau cium??
flying kiss x de ke??

14) Beritahu tiga benda tentang orang yang beri tag?
3C :: cantik, cute, comel...

15) lima benda yang disayangi dalam hidup anda?
lebih dari 5 barang saya sayang..sbb itu barang saya so mmg saya sayang la

16) Lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
lagu yang best..masuk dgn jiwa dodol kental saya dn lagu yg dye suke saya suke

17) Bila tarikh lahir dan dimana kamu sambut tahun lepas
tarikh lahir :: 16 disember 1989
(x tua lagi)
sambut kat my home sweet home la..

18) 5 rakan yg korang nak tag.
saya nk tag kat sume follower saya..
baru la adil kn..x kan 5 je kn
(nampak x )





Friday, December 3, 2010

~THeRe's GoTtA Be mOre tO Life~

I've got it all, but I feel so deprived
I go up, I come down and I'm emptier inside
Tell me what is this thing that I feel like I'm missing
And why can't I let it go

There's gotta be more to life...
Than chasing down every temporary high to satisfy me
Cause the more that I'm...
Tripping out thinking there must be more to life
Well it's life, but I'm sure... there's gotta be more
Than wanting more
More to Life (There's Gotta Be)

I've got the time and I'm wasting it slowly
Here in this moment I'm half way out the door
Onto the next thing, I'm searching for something that's missing

i'm wanting more
I'm always waiting on something other than this
Why am I feelin' like there's something I missed.....
p/s: enjoy it, i like dis song so much

video

Thursday, December 2, 2010

..EdiSi KhaS..

For all i want to be close to u
give myself to show that I LOVE U
just to prove to you my heart is true
loving u no matter what comes through


p/s: I LOVe my family, my frenz, my syg, my cat, n all of u